Υλικά
- 1 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλιά σούπας κάππαρη
- 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά γλυκού ξύδι
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 αυγό βρασμένο,κρόκο και ασπράδι τριμμένο
- 3 κουταλάκια γλυκού ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Προσθέτουμε στη μαγιονέζα τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το ξύδι,τον μαϊντανό, την κάππαρη,το κρεμμύδι,το αυγό και το αγγουράκι.
- Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
- Σερβίρουμε σε σαλτσιέρα ή ατομικά σε κάθε πιάτο μαζί με τηγανητά θαλασσινά (καλαμαράκια, μύδια, μπαρμπούνια, γαρίδες, μπακαλιάρο κ.τ.λ.).
Είναι συνταγή για sauce tartar?
ΑπάντησηΔιαγραφή