Μεσογειακά Τορτίγιας....
Υλικά για 4 άτομα
- 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένα σε λωρίδες
- Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 8 τορτίγιες
- 1 ντομάτα κομμένη σε ζαράκια
- 200 γρ.φρέσκια μοτσαρέλα
- 50 γρ.σάλτσα πέστο(βασιλικού)
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- γλυκιά πάπρικα
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ἐνα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λάιμ το μαύρο πιπέρι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά και σκεπάζουμε το
μπολ.Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες.
- Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το κοτόπουλο για10 λεπτά,ανακατεύοντας κατά διαστήματα ώστε να ροδοκοκκινίσει ομοιόμορφα.
- Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες στο φούρνο,ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Απλώνουμε τις τορτίγιες και αλείφουμε με την σάλτσα βασιλικού,προσθέτουμε το κοτόπουλο την ντομάτα και την μοτσαρέλα.
- Τυλίγουμε σε ρολά και σερβίρουμε τις τορτίγιες μας.
Καλή όρεξη......
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου