Υλικά για 4 άτομα
- 1000 γρ.φράουλες ώριμες,πλυμένες και καθαρισμένες
- 100 γρ.ζάχαρη
- 1 ξυλάκι κανέλας
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 200 ml.νερό
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα τοποθετούμε την ζάχαρη,το νερό,το ξύσμα,την κανέλα και βάζουμε στην φωτιά.
- Βράζουμε για 5 λεπτά και αποσύρουμε.
- Σουρώνουμε και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
- Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τις φράουλες και τις ανακατεύουμε με το κρύο σιρόπι.
- Σερβίρουμε την σούπα κρύα και συνοδεύουμε με μια κουταλιά της σούπας από γιαούρτι στραγγιστό ή με μικρά μαρεγκάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου