Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Μπανάνες φλαμπέ.....


Υλικά 4 άτομα
  • 6 ώριμες μπανάνες 
  • 50 γρ.φρέσκο Βούτυρο Ολλανδίας
  • 100 γρ.ζάχαρη
  • 1 μικρό ποτηράκι κονιάκ

Εκτέλεση
  1. Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε στη μέση. 
  2. Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Την ανακατεύουμε καλά και πριν καραμελώσει, βάζουμε τις μπανάνες. Περιμένουμε μέχρι να γίνουν καφέ, και τις σερβίρουμε στο πιάτο. 
  3. Ζεσταίνουμε το κονιάκ,το ανάβουμε και περιχύνουμε τις μπανάνες.
  4. Συνοδεύουμε με ότι παγωτό θέλουμε...κυρίως βανίλια Μαδαγασκάρης..
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email