Υλικά 4 άτομα
- 6 ώριμες μπανάνες
- 50 γρ.φρέσκο Βούτυρο Ολλανδίας
- 100 γρ.ζάχαρη
- 1 μικρό ποτηράκι κονιάκ
Εκτέλεση
- Αρχικά, ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε στη μέση.
- Σε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Την ανακατεύουμε καλά και πριν καραμελώσει, βάζουμε τις μπανάνες. Περιμένουμε μέχρι να γίνουν καφέ, και τις σερβίρουμε στο πιάτο.
- Ζεσταίνουμε το κονιάκ,το ανάβουμε και περιχύνουμε τις μπανάνες.
- Συνοδεύουμε με ότι παγωτό θέλουμε...κυρίως βανίλια Μαδαγασκάρης..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου