Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

Οι πέννες του εργένη..


Υλικά για 4 άτομα
  • 1 πακέτο πέννες 
  • 500 ml κρέμα γάλακτος 
  •  200 γραμ. τυρί φέτα 
  • 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα 
  • αλάτι, πιπέρι 
  • 2 κσ.ελαιόλαδο 
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένο άνηθο

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι και λάδι. 
  2. Στραγγίζουμε και τις κρατάμε ζεστές.
  3. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα. 
  4. Σε τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη. 
  5. Προσθέτουμε τις πέννες τις ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email