Υλικά για 4 άτομα
- 1 πακέτο πέννες
- 500 ml κρέμα γάλακτος
- 200 γραμ. τυρί φέτα
- 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα
- αλάτι, πιπέρι
- 2 κσ.ελαιόλαδο
- 1 χούφτα ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πέννες, προσθέτοντας στο νερό λίγο αλάτι και λάδι.
- Στραγγίζουμε και τις κρατάμε ζεστές.
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τρίβουμε τη φέτα.
- Σε τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια, χωρίς καθόλου λάδι. Μόλις αλλάξουν χρώμα, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε συνεχώς για 5 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη και τον άνηθο. Ανακατεύουμε, αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για ένα με δυο λεπτά ακόμη και είναι έτοιμη.
- Προσθέτουμε τις πέννες τις ανακατεύουμε λίγο και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου