Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Αυστριακή σαλάτα λάχανο..

Υλικά για 4 άτομα
  • 1 λάχανο ψιλοκομμένο
  • 3 κσ. ελαιόλαδο
  • 3 κσ. μηλόξυδο
  • 12 φέτες καπνιστό μπέικον κομμένο σε κύβους
  • αλάτι
  • 1κσ.ζάχαρη
  • 1κγ.κύμινο
  • 1κγ.θυμάρι

Εκτέλεση
  1. Ρίχνουμε το λάχανο  σε νερό που βράζει,για 5 λεπτά, μέσα στο οποίο έχουμε το κύμινο,το θυμάρι και την ζάχαρη.
  2. Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε την  κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι της για 10 λεπτά ακόμα.
  3. Σουρώνουμε,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακατεύουμε
  4. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγανάκι και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει.
  5. Γαρνίρουμε το λάχανο με το μπέικον.
  6. Η σαλάτα σερβίρεται ζεστή. 
Καλή όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email