Υλικά για 4 άτομα
- 1 λάχανο ψιλοκομμένο
- 3 κσ. ελαιόλαδο
- 3 κσ. μηλόξυδο
- 12 φέτες καπνιστό μπέικον κομμένο σε κύβους
- αλάτι
- 1κσ.ζάχαρη
- 1κγ.κύμινο
- 1κγ.θυμάρι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το λάχανο σε νερό που βράζει,για 5 λεπτά, μέσα στο οποίο έχουμε το κύμινο,το θυμάρι και την ζάχαρη.
- Αποσύρουμε απο την φωτιά και αφήνουμε την κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι της για 10 λεπτά ακόμα.
- Σουρώνουμε,ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ξύδι και ανακατεύουμε
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγανάκι και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει.
- Γαρνίρουμε το λάχανο με το μπέικον.
- Η σαλάτα σερβίρεται ζεστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου