Υλικά για 4 άτομα
Καλή όρεξη...- 300γρ μοσχαρίσιο κιμά
- 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 μεγάλη φρέσκια τομάτα περασμένη στο τρίφτη
- 1/2 φλιτζάνι πολύ ψιλοκομμένες πιπεριές (διάφορα χρώματα)
- 3 κγ. μπούκοβο
- 3 κσ. πελτέ τομάτας
- 1 κσ.άνηθο
- 1 κσ. μαϊντανό
- 500γρ.αλεύρι
- 2 κσ.ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, προσθέτουμε αλάτι,το ελαιόλαδο και λίγο νερό,ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ελαστική και λεία ζύμη.
- Χωρίζουμε την ζύμη σε 4 ίσα μέρη. Ανοίγουμε το κάθε μέρος σε στρόγγυλα φύλλα.
- Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τη φρέσκια τριμμένη ντομάτα, τις ψιλοκομμένες πιπεριές,το μπούκοβο, αλάτι, τον πελτέ ντομάτας και τον ψιλοκομμένο άνηθο και μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά.
- Μοιράζουμε ισόποσα σε όλη την επιφάνεια των φύλλων.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου.
- Σερβίρουμε με φρέσκια ντομάτα, χυμό λεμόνι και γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου