Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Πέννες με φέτα,κολοκυθάκι,ελιές και ντοματίνια..

Υλικά για 4 άτομα

  • 500γρ. πέννες
  • 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 3 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ρίγανη
  • 4 φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα

Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό σουρώνουμε και τις κρατάμε ζεστές.
  2. Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, τα ντοματίνια και τις ελιές.
  3. Αφήνουμε για 3΄λεπτά και προσθέτουμε την φέτα και την ρίγανη. 
  4. Προσθέτουμε τις πέννες και ανακατεύουμε ελαφρά,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Καλή όρεξη...

2 σχόλια:

Follow by Email