Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
- 500γρ. πέννες
- 20 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 250 γρ. φέτα κομμένη σε μικρούς κύβους
- 3 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένες μαύρες ελιές
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 4 φύλλα φρέσκου βασιλικού ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό σουρώνουμε και τις κρατάμε ζεστές.
- Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, τα ντοματίνια και τις ελιές.
- Αφήνουμε για 3΄λεπτά και προσθέτουμε την φέτα και την ρίγανη.
- Προσθέτουμε τις πέννες και ανακατεύουμε ελαφρά,αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
Τέλειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλό βράδυ!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΥΠΕΡΟΧΟ !!!
ΑπάντησηΔιαγραφή