Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Σπιτικός γύρος....

Υλικά για 4 άτομα
  • 4 σνίτσελ από χοιρινό περίπου 200 γρ.το καθένα
  • 2 κσ. μουστάρδα απαλή
  • 1/2 φλ. Ελαιόλαδο
  • 1 κσ. πάπρικα
  • 1/2 κγ. ρίγανη
  • 1/2 κγ. θυμάρι
  • 1/2 κγ.κύμινο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση

  1. Με ένα βαρύ αντικείμενο(μπάτι) χτυπάμε τα σνίτσελ μαλακά μέχρι να αποκτήσουμε μεγάλες φέτες.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ενώνουμε τα μυρωδικά , τα μπαχαρικά , τη μουστάρδα , το ελαιόλαδο. 
  3. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές. 
  4. Βάζουμε το ένα σνίτσελ πάνω στο άλλο.
  5. Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολό και το δένουμε με σπάγγο κουζίνας. 
  6. Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό ταψί,στρωμένο με λαδόκολλα,στον φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40' λεπτά. 
  7. Κάθε 10 λεπτά γυρίζουμε το ρολό να πάρει χρώμα από παντού.
  8. Ψιλοκόβουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email