Υλικά για 4 άτομα
- 4 σνίτσελ από χοιρινό περίπου 200 γρ.το καθένα
- 2 κσ. μουστάρδα απαλή
- 1/2 φλ. Ελαιόλαδο
- 1 κσ. πάπρικα
- 1/2 κγ. ρίγανη
- 1/2 κγ. θυμάρι
- 1/2 κγ.κύμινο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- Αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Με ένα βαρύ αντικείμενο(μπάτι) χτυπάμε τα σνίτσελ μαλακά μέχρι να αποκτήσουμε μεγάλες φέτες.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ενώνουμε τα μυρωδικά , τα μπαχαρικά , τη μουστάρδα , το ελαιόλαδο.
- Με το μείγμα αυτό αλείφουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές.
- Βάζουμε το ένα σνίτσελ πάνω στο άλλο.
- Τυλίγουμε τα σνίτσελ σε ρολό και το δένουμε με σπάγγο κουζίνας.
- Βάζουμε το ρολό σε αντικολλητικό ταψί,στρωμένο με λαδόκολλα,στον φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40' λεπτά.
- Κάθε 10 λεπτά γυρίζουμε το ρολό να πάρει χρώμα από παντού.
- Ψιλοκόβουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου