Υλικά για 4 άτομα
- 5-6 μεγάλες ώριμες σχετικά ντομάτες
- 2κσ.ελαιόλαδο
- 5-6 φύλλα φρέσκου δυόσμου ψιλοκομμένα
- 100γρ.φέτα τριμμένη
- αλάτι πιπέρι
- αλεύρι φαρίνα
- 100γρ.τριμμένο αμύγδαλο
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά ζαράκια και τις σοτάρουμε ελαφρά σε ζεστό ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε και αυτά ελαφρά να μαραθούν λίγο.
- Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
- Προσθέτουμε την φέτα και 3-4 κουταλιές της σούπας αλεύρι,να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
- Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τον φρέσκο δυόσμο μας.
- Τούς κόβουμε με κουτάλι σούπας σε μέτρια φωτιά έτσι ώστε να ψηθούν μέσα να πάρουν και το κατάλληλο χρώμα.
- Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τους απολαμβάνουμε.
Καλή όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου