Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

ΤσίζΚέικ......

Υλικά για την βάση
  • 200γρ.μπισκότα digestive
  • 100γρ.φρέσκο βούτυρο Ολλανδίας λιωμένο 
Υλικά για την κρέμα
  • 350γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
  • 250γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί 
  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο 
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
  • 120γρ.άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
  • Τρίβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το βούτυρο.
  •  Παίρνουμε μια φόρμα  και πιέζουμε το μείγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί καλά.
  •  Ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
  •  Σε μπόλ χτυπάμε το τυρί μας μαζί με το γιαούρτι και την άχνη να αφρατέψουν και έπειτα τα ενσωματώνουμε σιγά σιγά με την σαντιγί μας.
  • Προσθέτουμε την κρέμα στην είδη κρύα βάση μας και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου.
  • Απλώνουμε ομοιόμορφα την μαρμελάδα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  • Ξεφορμάρουμε.....
Καλή επιτυχία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email