3Κουταλιές Σούπες Μέλι
1Κουταλιά Σούπας Σόγια
2Κουταλάκια Γλυκού Αλάτι
1/2ΚουταλάκιΓλυκού Πιπέρι
2Κουταλιές Σούπας Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τις φτερούγες,τις στεγνώνετε καλά με χαρτί κουζίνας.
Ανακατέυετε το μέλι με το λεμόνι το λάδι την σόγια και το σουσάμι.
Αλατοπιπερόνετε τις Φτερούγες και τις αναμιγνύετε με το μέλι το λεμόνι την σόγια και το σουσάμι.
Αφήνετε για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο.
Τοποθετείτε σε ταψί και Ψήνετε στο Γκρίλ για περίπου 15-20 λεπτά
Τις γυρίζετε και Ψήνετε για άλλα 15-20 λεπτά
Σερβίρετε Αμέσως.
Καλή σας όρεξη.
1Κουταλιά Σούπας Σόγια
2Κουταλάκια Γλυκού Αλάτι
1/2ΚουταλάκιΓλυκού Πιπέρι
2Κουταλιές Σούπας Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένετε και καθαρίζετε τις φτερούγες,τις στεγνώνετε καλά με χαρτί κουζίνας.
Ανακατέυετε το μέλι με το λεμόνι το λάδι την σόγια και το σουσάμι.
Αλατοπιπερόνετε τις Φτερούγες και τις αναμιγνύετε με το μέλι το λεμόνι την σόγια και το σουσάμι.
Αφήνετε για 2 ώρες περίπου στο ψυγείο.
Τοποθετείτε σε ταψί και Ψήνετε στο Γκρίλ για περίπου 15-20 λεπτά
Τις γυρίζετε και Ψήνετε για άλλα 15-20 λεπτά
Σερβίρετε Αμέσως.
Καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου