Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Μπαστουνάκια γλώσσας με παρμεζάνα...

Υλικά για 4 άτομα
  • 12 φιλετάκια γλώσσας κομμένα στην μέση
  • 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 φλιτζάνι φρυγανιά
  • 1/4 κγ.πιπέρι
  • 3 ασπράδια αυγου
  • 1/2 κγ.αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
  1. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Στεγνώνουμε καλά το ψάρι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  3. Σε μπολ χτυπάμε τα ασπράδια να αφρίσουν..
  4. Σε άλλο μπολ τοποθετούμε την τριμμένη παρμεζάνα και την φρυγανιά και ανακατεύουμε.
  5. Σε μπολ τοποθετούμε και το αλεύρι.
  6. Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περνάμε αρχικά από τα ασπράδια,έπειτα από το αλεύρι,ξανά από τα ασπράδια και τέλος από το μείγμα τις φρυγανιάς και της παρμεζάνας.
  7. Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο,μόλις ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.Σερβίρουμε αμέσως.
Καλή όρεξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email