Υλικά για 4 άτομα
- 12 φιλετάκια γλώσσας κομμένα στην μέση
- 1/2 φλιτζάνι αλεύρι
- 1 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά
- 1/4 κγ.πιπέρι
- 3 ασπράδια αυγου
- 1/2 κγ.αλάτι
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Στεγνώνουμε καλά το ψάρι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Σε μπολ χτυπάμε τα ασπράδια να αφρίσουν..
- Σε άλλο μπολ τοποθετούμε την τριμμένη παρμεζάνα και την φρυγανιά και ανακατεύουμε.
- Σε μπολ τοποθετούμε και το αλεύρι.
- Αλατοπιπερώνουμε το ψάρι και το περνάμε αρχικά από τα ασπράδια,έπειτα από το αλεύρι,ξανά από τα ασπράδια και τέλος από το μείγμα τις φρυγανιάς και της παρμεζάνας.
- Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε στον φούρνο,μόλις ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου