Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Φύλλο για πίτα.... στο φτερό.

Υλικά
  • 3/4 νερό χλιαρό στο ποτήρι του νερού
  • 1/4 του ίδιου ποτηριού ελαιόλαδο
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 κγ.αλάτι
  • 1/4 κγ.σόδα μαγειρική 
Εκτέλεση
  1. Σε μπολ βάζουμε όλα μας τα υλικά,εκτός από το αλεύρι,και ανακατεύουμε ελαφρά.
  2. Προσθέτουμε και το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη.
  3. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα και έπειτα την δουλεύουμε όπως θέλουμε.
Καλή επιτυχία....

2 σχόλια:

Follow by Email