Υλικά για 4 άτομα
- 650γρ.ζυμαρικά λιγκουίνι
- 150γρ.τυρί γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ αν δεν βρείτε
- 150γρ.κρέμα γάλακτος
- 350γρ.ντοματίνια cherry περίπου 22-25 ντοματίνια
- 100γρ.τριμμένη παρμεζάνα
- 1 ματσάκι ρόκα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό για 6'λεπτα και στραγγίζουμε χωρίς να τα κρυώσουμε.
- Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την γκοργκοντζόλα κομμένη σε μικρά κομμάτια να λιώσει.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
- Ρίχνουμε τα λιγκουίνι στο τηγάνι και την ρόκα και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και αποσύρουμε από την φωτιά.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου