Υλικά για 2 άτομα
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε μικρά ζαράκια
- 1 πιπερόριζα μικρή (Ginger), ψιλοκομμένη
- 500 γρ. καρότα κομμένα σε ζαράκια
- 2 κσ.ελαιόλαδο
- 1 κσ. ζάχαρη
- 500 ml ζωμό λαχανικών
- 1 λεμόνι στυμμένο
- 200 ml γάλα ινδικής καρύδας
- 1 αβοκάντο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπερόριζα.
- Προσθέτουμε τα καρότα και τα σοτάρουμε και αυτά.
- Βάζουμε τον ζωμό λαχανικών και την ζάχαρη και βράζουμε για 25'λεπτά.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και το γάλα της ινδικής καρύδας.
- Παίρνουμε όλα τα υλικά με μια τρυπητή κουτάλα και τα περνάμε από το μούλτι,έπειτα τα ενσωματώνουμε όλα πάλι με την υπόλοιπη σούπα.
- Αλατοπιπερώνουμε και κόβουμε το αβοκάντο μέσα στην σούπα σε μικρούς κύβους.Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου