Υλικά για την βάση
- 200 γρ.αλεύρι
- 70 γρ.μαργαρίνη
- 70 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 1 κγ.μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη,βάζουμε την ζάχαρη και το αυγό και τέλος το αλεύρι,αφού το έχουμε ανακατέψει με το μπέικιν πάουντερ και τις βανίλιες.
- Απλώνουμε σε φόρμα τάρτας.
- Ψήνουμε για 10'λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- 1 άνθος αραβοσίτου βανίλια
- 1/4 λίτρου γάλα
- 1 κιλό γιαούρτι
- 2 βανίλιες
- 4 αυγά
- Ανακατεύουμε το άνθος με τις βανίλιες και προσθέτουμε το γάλα.
- Χτυπάμε καλά τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
- Τέλος ενσωματώνουμε και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε την γέμιση μέσα στην τάρτα μας και απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Ψήνουμε για 1 ώρα στούς 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου