Υλικά για 4 άτομα
- 4 ψαρονέφρια
- 20 λιαστές τομάτες
- ½ ματσάκι ρόκα
- ¼ γραβιέρα κομμένη σε μπαστουνάκια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2φλιτζάνι λευκό κρασί
- Ανοίγουμε τα ψαρονέφρια στην μέση και τα χτυπάμε ελαφρά με ένα μπάτη να απλώσουν, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε σε κάθε φιλέτο από 5 λιαστές τομάτες, ρόκα και γραβιέρα.
- Διπλώνουμε προσεκτικά, και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες,σε κάθε άκρη ή δένουμε με σπάγκο.
- Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε καλά τα ψαρονέφρια μας από όλες τις πλευρές ώστε να τα θωρακίσουμε.Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
- Τοποθετούμε σε ταψάκι και ολοκληρώνουμε το ψήσιμο τους για 15-20'λεπτα στον φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Αφού ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά και κόβουμε σε λεπτές ροδέλες αφαιρώντας τις οδοντογλυφίδες,σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου