Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Κορινθία: Οι τσέπες της ζητιάνας, είχαν ραμμένο ένα θησαυρό!
Άφωνοι έμειναν οι γιατροί, όταν η 70χρονη αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της, για να κάνει εξετάσεις - Όλοι όσοι τη γνώριζαν πίστευαν ότι ζούσε από την οικονομική βοήθεια που της προσέφεραν...

Απίστευτο! Μία ηλικιωμένη ζητιάνα πήγε στο νοσοκομείο Κορίνθου αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω της αρκετές χιλιάδες ευρώ! Όλες οι τσέπες των ρούχων που φορούσε ήταν γεμάτες με λεφτά τα οποία ανέρχονται - σύμφωνα με το isthmos.gr στα 40.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στα τέλη της περασμένης εβδομάδας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας και οφειλόταν μάλλον στο γεγονός ότι σπάνια επισκεπτόταν γιατρούς. Ο... θησαυρός ήρθε στο φως, όταν η ζητιάνα έβγαλε τα ρούχα της, για να κάνει εξετάσεις.

Η 70χρονη ζητιάνα ζήτησε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έφτασαν στο νοσοκομείο, να ξηλώσουν τα ρούχα της και τότε αποκαλύφθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια τους, ένας πλήθος από χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ! Η γυναίκα
ζήτησε να μην δοθούν τα χρήματα στα συγγενικά της πρόσωπα, με τα οποία όπως φαίνεται έχει προηγούμενα.

Η 70χρονη νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου και οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες, για την πορεία της υγείας της..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email