Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Φουσίλι με χωριάτικο λουκάνικο,κολοκυθάκι και καπνιστή μοτσαρέλα..

Υλικά για 4 άτομα
  • 500 γρ. φουσίλι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 4 τομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
  • 1 κγ. μπούκοβο
  • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κεφάλι καπνιστή μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
  • 100 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
  • Αλάτι
  • 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα φουσίλι σε αλατισμένο νερό,σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά. 
  2. Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι  το σκόρδο και το κολοκυθάκι ,στην συνέχεια προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με τους χυμούς τους και σοτάρουμε ελαφρά.
  3. Προσθέτουμε το λουκάνικο και το μπούκοβο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
  4. Ρίχνουμε τα φουσίλι,προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και τους κύβους της μοτσαρέλας και ανακατεύουμε ελαφρά.Σερβίρουμε αμέσως με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.
    Καλή όρεξη...





    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Follow by Email