Υλικά για 4 άτομα
- 500 γρ. φουσίλι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 4 τομάτες ψιλοκομμένες
- 1 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε φέτες
- 1 κγ. μπούκοβο
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κεφάλι καπνιστή μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους
- 100 γρ. παρμεζάνα φρεσκοτριμμένη
- Αλάτι
- 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
- Βράζουμε τα φουσίλι σε αλατισμένο νερό,σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά.
- Σε τηγάνι μεσαίου μεγέθους ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και το κολοκυθάκι ,στην συνέχεια προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με τους χυμούς τους και σοτάρουμε ελαφρά.
- Προσθέτουμε το λουκάνικο και το μπούκοβο και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
- Ρίχνουμε τα φουσίλι,προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα και τους κύβους της μοτσαρέλας και ανακατεύουμε ελαφρά.Σερβίρουμε αμέσως με τον ψιλοκομμένο βασιλικό.Καλή όρεξη...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου