Υλικά για 4 άτομα
- 4 μπριζόλες λαιμού χοιρινού 220 γρ.ή κάθε μία
- 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 2 κσ.χυμό λεμόνι
- 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
- 4 κσ.ελαιόλαδο
- 1κγ.θυμάρι
- 1κσ.μουστάρδα
- 1κγ.ρίγανη
- 1κγ.πάπρικα
- 1/2κγ.πιπέρι
- 1κγ.αλάτι
- Χτυπάμε σε μπολ την μουστάρδα με το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε σταδιακά το κρασί και τα μπαχαρικά μας.
- Αλείφουμε τις μπριζόλες και αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
- Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά στα κάρβουνα ή στο γκριλ στον φούρνο.
- Κατά την διάρκεια του ψησίματος αλείφουμε συνεχώς με την μαρινάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου