2 βανίλιες φρέσκιες κλωνάρια,τις χαράζουμε στην μέση και με ένα μαχαίρι παίρνουμε το εσωτερικό τους.
12 φύλλα ζελατίνης
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος..Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και την βανίλια,ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Σε μπολάκι με κρύο νερό μουλιάζουμε ένα ένα τα φύλλα ζελατίνης και μόλις
μαλακώσουν τα στίβουμε και τα ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύοντας
συνεχώς να διαλυθούν καλά.
Αδειάζουμε σε φόρμα,κατά προτίμηση σιλικόνης,αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και φράουλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου