Πανακότα με φρέσκια βανίλια Μαδαγασκάρης..
ΥΛΙΚΑ
- 2 βανίλιες φρέσκιες κλωνάρια,τις χαράζουμε στην μέση και με ένα μαχαίρι παίρνουμε το εσωτερικό τους.
Εκτέλεση
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος..Μόλις κάψει ρίχνουμε μέσα τη ζάχαρη και την βανίλια,ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
- Σε μπολάκι με κρύο νερό μουλιάζουμε ένα ένα τα φύλλα ζελατίνης και μόλις
μαλακώσουν τα στίβουμε και τα ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύοντας
συνεχώς να διαλυθούν καλά.
- Αδειάζουμε σε φόρμα,κατά προτίμηση σιλικόνης,αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα γάλακτος και φράουλες.
Καλή επιτυχία..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου