Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Πέστο....και έγινε...

Υλικά για ενα βαζάκι...
  • 200γρ.φιλαράκια βασιλικού
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1/4ματσάκι άνηθο
  • 1/4ματσάκι μαϊντανό
  • 3κσ.τριμμένη παρμεζάνα
  • 12 σκελίδες σκόρδο
  • 1φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1/2φλυτζάνι ελαφρώς σοταρισμένο κουκουνάρι 
Εκτέλεση
  1. Στο μούλτι προσθέτουμε τον βασιλικό,την ρόκα,τον άνηθο,τον μαϊντανό και το σκόρδο και χτυπάμε ελαφρά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
  2. Προσθέτουμε το κουκουνάρι και  χτυπάμε ελαφρά.
  3. Ξεκινάμε να προσθέτουμε σιγά σιγά το λάδι και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα.
  4. Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα ανακατεύοντας.
  5. Διατηρούμε στο ψυγείο 4-5 μέρες.
Καλή επιτυχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email