Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Έξυπνες αγορές στη διάρκεια των εκπτώσεων..

Σε λίγες, λίγες ημέρες οι εκπτώσεις ξεκινούν. Και παρ' ότι δεν σου περισσεύουν πολλά ευρώ, αυτά τα κραυγαλέα -60%, -70% θα σε παρασύρουν μέσα στα εμπορικά καταστήματα.

Για να μην τα χάσεις και αγοράσεις τελικά πράγματα που δεν σου χρειάζονται, κάνε ένα μίνι οδηγό must αγορών για τις εκπτώσεις.




 Το παλτό:
Στα πανωφόρια θα βρεις τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και αξίζει να επιλέξεις ένα παλτό (ακόμα και δερμάτινο) που θα μπορείς να φορέσεις και την επόμενη φορά. Προτίμησε ένα μαύρο/καφέ/σκούρο μπλε ή ταμπά παλτό που είναι και κλασικό και μοδάτο. Μην ξεχνάς πως το παλτό αφήνει την πρώτη εντύπωση σε όποια εμφάνιση κι αν κάνεις.

Το φορεματάκι:
Σκέψου έξυπνα και κάνε σούπερ αγορές φορεμάτων όχι μόνο για το χειμώνα αλλά και για την άνοιξη. Φυσικά, ένα κλασικό little black dress είναι πάντα ευπρόσδεκτο αλλά μπορείς να επενδύσεις και σε ένα φόρεμα με δαντέλα, σε ένα δερμάτινο φόρεμα ή απλά σε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, μονόχρωμο και μίνι.

Πες ναι: στο κολάν μονόχρωμο ή animal print.

Στη φούστα- δερμάτινη ή τζιν.

Οι μπότες:
Εννοείται πως πρέπει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι (προσοχή) δερμάτινες μπότες. Χαμηλές ή με λίγο τακούνι, οι μαύρες/ ταμπά μπότες θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Αντίστοιχα, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μποτίνι (ψηλό για τις βραδινές σου εμφανίσεις) ή σε ένα μποτάκι μοτοσικλετιστή με τρουκς και γατζάκια που είναι super trendy...

Αν βρεις σε προσφορά, εξοπλίσου με:
Πλατφόρμες που και φέτος θα μας πάρουν τα μυαλά.
Μπαλαρίνες για όλες τις εξόδους που απαιτούν μπόλικο περπάτημα.
Και φυσικά ένα ζευγάρι nude γόβες!

Το πουλόβερ:
Κασμιρένιο ή μάλλινο, το πουλοβεράκι είναι ευκολοφόρετο και οι εκπτώσεις σε βοηθούν να το αγοράσεις. Διάλεξε το χρώμα που σε κολακεύει και το κόψιμο που σου ταιριάζει (ζιβάγκο, με ανοιχτά μανίκια νυχτερίδας, πόντζο ή απλά μια μάλλινη ζακέτα).

Η τσάντα επένδυση:
Στις εκπτώσεις θα βρεις ακόμα και την πιο ακριβή τσάντα με μια γενναία έκπτωση. Επίλεξε εκείνη που πιστεύεις πως θα σε βολέψει περισσότερο. Δηλαδή, είναι καλύτερο να προτιμήσεις μια καθημερινή τσάντα που να μπαίνει στον ώμο παρά ένα clautch τσαντάκι που θα κρατήσεις σε μία ή δύο κοσμικές εμφανίσεις.

Αν σου περισσεύουν 20- 50 ευρώ, επένδυσε σε:
Μαύρο φόρεμα: φοριέται από το πρωί μέχρι και το βράδυ! Επίλεξε ένα απλό μαύρο φόρεμα χωρίς κεντήματα ή ιδιαιτερότητες για να το συνδυάσεις με όλα!

Ένα τζιν μπουφάν: επανέρχεται δυναμικά στη μόδα και μπορείς να το βολευτείς και την άνοιξη.

Ένα λευκό πουκάμισο: θα το βρεις σε σούπερ τιμές και δένει τέλεια με το ανδρόγυνο λουκ.

Το κλασικό μαύρο παντελόνι: φοριέται όλες τις εποχές.

Μια καπαρντίνα: θα σου χρειαστεί και αργότερα όταν ανοίξει λίγο ο καιρός.

Μια ωραία τσάντα: αποτελεί επένδυση και μπορείς να αγοράσεις και ένα ακριβό κομμάτι σε χαμηλή εκπτωτική τιμή.

Ένα φουλάρι: σε όποιο μοτίβο ή χρώμα λαχταράς.

Ένα μποτίνι: σε πιο κλασική απόχρωση όπως είναι το μαύρο/ καφέ ή ταμπά.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου