Υλικά για 20 κρέπες μεσαίου μεγέθους
- 5 αυγά
- 1 lt γάλα
- 3 κσ.σπορέλαιο ή λιωμένο βούτυρο
- 2 κγ. αλάτι
- 1 κγ.ζάχαρη
- 500γρ.αλεύρι κοσκινισμένο
- Χτυπάμε καλά τα αυγά,προσθέτουμε το γάλα και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το αλάτι,την ζάχαρη και το αλεύρι και χτυπάμε καλά.
- Ζεσταίνουμε σε αντικολητικό τηγάνι λίγο σπορέλαιο και προσθέτουμε ,αφού κάψει καλά,στο κέντρο του μια κουτάλα από το μείγμα μας.
- Περιστρέφουμε το τηγάνι να πάει παντού το μείγμα και αφού ψηθεί από την μια πλευρά γυρίζουμε και απο την άλλη.
- Σερβίρουμε με ότι υλικό θέλουμε είτε αλμυρό είτε γλυκό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου