Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Τυρόψωμο με ρίγανη...

Υλικά
  • 500γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
  • 4κσ.ελαιόλαδο
  • 1κγ.αλάτι
  • 1και1/2 φλιτζάνι νερό χλιαρό
  • 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι γραβιέρα
  • 2κγ.ρίγανη 
Εκτέλεση
  1. Σε μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι και την μαγιά.
  2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
  3. Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί για μια ώρα να φουσκώσει σε ζεστό μέρος.
  4. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά και την ρίγανη και ζυμώνουμε πάλι καλά,
  5. Φτιάχνουμε καρβελάκια και τα βάζουμε σε ταψί στον φούρνο στους 50 βαθμούς για 20΄λεπτά να φουσκώσουν.
  6. Έπειτα ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για μια ώρα περίπου. 
Καλή επιτυχία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email