Τυρόψωμο με ρίγανη...
Υλικά
- 500γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι ξηρή μαγιά
- 4κσ.ελαιόλαδο
- 1κγ.αλάτι
- 1και1/2 φλιτζάνι νερό χλιαρό
- 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
- 1 φλιτζάνι γραβιέρα
- 2κγ.ρίγανη
Εκτέλεση
- Σε μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το αλάτι και την μαγιά.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια εύπλαστη ζύμη.
- Αφήνουμε την ζύμη μας να ξεκουραστεί για μια ώρα να φουσκώσει σε ζεστό μέρος.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά και την ρίγανη και ζυμώνουμε πάλι καλά,
- Φτιάχνουμε καρβελάκια και τα βάζουμε σε ταψί στον φούρνο στους 50 βαθμούς για 20΄λεπτά να φουσκώσουν.
- Έπειτα ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για μια ώρα περίπου.
Καλή επιτυχία...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου